V/Per Wernblad

Copyright © alletidersmurer.dk - CVR. 26535336 - Tlf. 20 48 45 19 - Made By Computerchefen.dk  

Alle Tiders Murer

Slå "alle tiders murer" op på din facebook væg.

ARBEJDSOMRÅDER

Nyt badeværelse

Renovering af badeværelse

Renovering af køkkener

Tilbygninger

Ombygninger

Nybygninger

Renovering af eksisterende byggeri

”Alle tiders murer”  byder velkommen !


Alle tider murer har mere end 25 år’s erfaring og drevet selvstændig virksomhed siden 2002. Denne erfaring har gennem årene givet sig udslag i alt lige fra badeværelser, renoveringer, til tilbygninger og etablering af helt nye huse.


Kontakt fladen er igennem de 25 år blevet udbygget helt tiden og i dag fremstår ”alle tiders murer” med et særdeles stort netværk af andre kompetente håndværkere med stor erfaring og godt håndværk, og alle tiders murer kan derfor byde på små og store opgaver hvor der koordineres med de enkelt faggrupper, med tilbygning & ikke mindst planlægning for at vi sammen opnår et godt resultat, altså en total entreprise på den pågældende opgave.


Der bliver i hele forløbet lagt vægt på dialog og samarbejde, da dette er absolut vigtigt at der hele vejen igennem forløbet bliver lyttet til kundens ønsker og behov.


”Alle tiders murer” sætter stor ære i mit arbejde og med det firmanavn ” alle tiders murer” er der jo noget at leve op til.


”Alle tiders murer” lever af tilfredse kunder, så det er derfor absolut vigtigt at bygge opgaven bliver en god oplevelse og jeg går ikke på kompromis med hverken materialer eller arbejde.Tilbage til forsiden